Урізноманітнити сніданок домочадців можна чашкою свіжої, ароматної кави або чаю з підрум'яненим тостом, а джем або домашнє варення, з вершковим маслом стане чудовим доповненням. Багато господинь задаються питанням як правильно вибрати тостер!
Тостер - це електричний кухонний пристрій, призначений для обсмажування шматочків хліба за допомогою нагрівальних елементів, все що вам потрібно зробити для приготування тостів - це покласти шматочок хліба в спеціальне відділення і натиснути на важіль, який запускає процес приготування, все інше зробить цей чудовий кухонний прилад .
За принципом роботи, тостери можна розділити на кілька видів. Це:
Механічний, весь процес рум'янцю слід контролювати самостійно, що б не отримати замість витонченого сніданку обвуглені сухарики.
Напівавтоматичний, має термостатичний вимикач, який, контролює весь процес рум'янцю, фіксуючи контроль температури поверхні скибочок хліба.
Автоматичний, вдобавок до нагрівального елементу, термодатчик оснащений автоматичним вимикачем, що дозволяє можливість задати потрібний час для рум'янцю тостів.
Ще один важливий технічний параметр, це потужність приладу, оскільки від нього залежить час рум'янцю тостів, потужність тостерів варіюється від 600 до 1600 Вт. Тостери бувають різних розмірів, і з різною кількістю відділень для приготування тостів, які здатні підрум'янити від 1 до 4 шматочків хліба. Більшість тостерів мають додаткові функції як:
знімний піддон для крихт;
функція розморожування та підігріву шматочків хліба;
одностороннє обсмажування тостів;
решітка для розігріву булочок;
«Екстра підйом» для маленьких шматочків тостів.
Перед покупкою варто заздалегідь продумати всі ті параметри, які заслуговують особливої вашої уваги, орієнтуйтеся тільки на власні потреби, і лише правильно розставивши свої пріоритети - ви обов'язково виберете саме той кухонний прилад, який задовольнить ваші кулінарні вподобання.
Ваш помічник у комфорті та затишку Вашого будинку www.technolike.com.ua