Міксер - це перший помічник на кухні, який призначений для збивання і перемішування продуктів не густих по консистенції. Наприклад їм можна збити яйця, також замісити некруте тісто, або за допомогою додаткових насадок зробити пюре ... і це все за пару хвилин! Міксери бувають двох видів: ручні і стаціонарні з чашею. Ручний в процесі приготування ми тримаємо в руці і самостійно збиваємо суміш, а стаціонарний стоїть на одному місці, і в чаші збивається вся суміш, при цьому не потрібно постійно тримати міксер в руках, можна зайнятися іншими справами по кухні.
Зручність ручного міксера, це його компактність, і дешевизна. Він займає мало місця на кухні, його можна швидко дістати, покористуватися і заховати назад. Незручність: його потрібно постійно тримати в руках. Зручність стаціонарного міксера: це вільні руки. Незручність: він займає якесь місце на кухні, менш мобільний, і вище за вартістю від ручного міксера.
Головні параметри відмінності міксерів, це потужність, і кількість швидкостей роботи, чим вище потужність, тим швидше і сильніше він зможе збити, або перемішати суміш. Потужність міксерів варіюється від 280 Вт і до 750 Вт, кількість швидкостей може бути від 3 до 12 шт і більше, чим більше швидкостей тим краще регулювати швидкість обертання.
Базова комплектація міксера, це два вінчика для збивання, і два гачки для тіста середньої консистенції, але буває комплектація більш широка, наприклад: насадки для пюре, або насадка блендер для подрібнення продукту, також для чищення різні щіточки і лопатки. У міксерів є додаткові функції: захист від перегріву який дозволить при інтенсивному використанні уникнути поломки приладу, турбо режим, який збільшує швидкість обертання вінчиків на нетривалий час роботи, наприклад коли потрібно розбити грудочки, і імпульсний режим який дає можливість регулювати швидкість натисненням однієї кнопки.
Ваш помічник у комфорті та затишку Вашого будинку www.technolike.com.ua